Kunta- ja aluevaalit käydään 13. huhtikuuta 2025. Kuntavaalit toteutetaan ensimmäistä kertaa yhdessä aluevaalien kanssa. Vaaleissa on siis paljon pelissä: koulutuksen tulevaisuus, lähiluonnon suojeleminen, sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut, kuntien ilmastotyön jatkuminen, taloudellinen kestävyys ja paljon muuta.

Hyvän ehdokkaan ei tarvitse olla pitkään politiikassa toiminut konkari. Riittää, että ehdokas jakaa vihreät arvot ja on kiinnostunut yhteisten asioiden hoitamisesta sekä uuden oppimisesta.

Oletko kiinnostunut ehdokkuudesta kuntavaaleihin, aluevaaleihin vai kenties molempiin? Tai tunnetko jonkun, jonka haluaisit nähdä ehdokkaana vihreiden ehdokaslistalla? Vinkkaa itseäsi tai tuttavaasi ehdolle osoitteessa www.vihreat.fi/ehdokkaaksi, niin me hoidamme loput.

Me Lounais-Hämeen Vihreissä nimeämme vihreät kuntavaaliehdokkaat Forssaan, Humppilaan, Tammelaan, Jokioisille ja Ypäjälle. Aluevaalien ehdokasasettelusta Kanta-Hämeen hyvinvointialueella vastaa Hämeen Vihreät ry.