Lounais-Hämeen Vihreiden pitkäaikainen puheenjohtaja, forssalainen kaupunginvaltuutettu Maija Kranni on aloittanut Hämeen Vihreiden uutena toiminnanjohtajana.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu suunnitella, kehittää, tukea ja toteuttaa Vihreiden toimintaa Hämeen piirin alueella sekä tukea Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen aluevaltuustoryhmien työtä.

29-vuotias Kranni on ammatiltaan ympäristösuunnittelija ja ympäristöpolitiikan maisteriopinnot ovat Itä-Suomen yliopistossa loppusuoralla. Aiemmin Kranni on toiminut muun muassa Hämeen Vihreiden varapuheenjohtajana sekä kansanedustajan avustajana eduskunnassa.

Vihreämpi Häme on Krannille sydämenasia.

“Olen enemmän kuin innoissani tästä uudesta roolistani kestävämmän huomisen rakentajana. Tunnen Hämeen sen pienimpiä kyliä myöden ja tunnen hämäläiset ihmiset. On tärkeää, että yhä useampi hämäläinen löytää tiensä muuttamaan kanssamme maailmaa, jotta elämä maapallolla voi kukoistaa”, tuore toiminnanjohtaja kertoo ensimmäisten työpäivien tunnelmistaan.

Maijaan voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä kaikkeen Hämeen vihreiden toimintaan liittyen.

Sähköpostitse: maija.kranni@vihreat.fi

Puhelimitse: (työpuhelimen numero seuraa perästä)