TIEDOTE 21.6.2022

Hämeen Vihreät nimesi kokouksessaan 21.6. forssalaisen Maija Krannin ehdokkaaksi huhtikuun 2023 eduskuntavaaleihin.

Tällä hetkellä Kranni vaikuttaa muun muassa Forssan kaupunginvaltuustossa ja Kanta-Hämeen maakuntavaltuustossa. Edellisissä eduskuntavaaleissa hän sijoittui 1744 äänellä Hämeen vaalipiirin vihreistä neljänneksi.

Kranni kertoo lähtevänsä vaaleihin tutuilla teemoilla:

”Seuraavan hallituksen tärkeimpiä tehtäviä on turvata kuluneella kaudella tehdyt panostukset ilmastonmuutoksen ja luontokadon torjumiseen sekä etsiä puuttuvat suuntaviivat hiilineutraaliuteen. Vihreä siirtymä on välttämätön paitsi ilmaston, myös energiaomavaraisuuden ja huoltovarmuuden näkökulmista.”

“Myös koulutuksen kunnianpalautuksen jatkaminen on tärkeää, samoin soten rahoituksen turvaaminen. Tässä maailman tilanteessa köyhyyden ja eriarvoisuuden torjuminen korostuvat entisestään”, Kranni jatkaa.

Krannin lisäksi vihreiden ehdokkaaksi on nimetty jo aiemmin kansanedustaja Mirka Soinikoski Hämeenlinnasta.

Hämeen Vihreiden ehdokaslistaa täydennetään vähitellen vuoden 2022 aikana.

Ensimmäisenä asiasta uutisoi Forssan Lehti.

Lisätietoja:

Piirin toiminnanjohtaja Aleksi Mäntylä

aleksi.mantyla(at)vihreat.fi, p. 044 324 3342

Eduskuntavaaliehdokas Maija Kranni

maija.kranni(at)gmail.com, p. 0400 856 147