Ympäristö- ja ilmastoministeri Emma Kari käväisi aluevaalikiertueellaan Lounais-Hämeen Vihreiden vieraana Forssassa. Yhdistyksemme aktiivit näyttivät ministerille paikallisia nähtävyyksiä kaupunkikävelyn merkeissä. Kiitos Emma vierailusta, tervetuloa toistekin!

Myös Forssan Lehti kävi haastattelemassa ministeriä: ”Vaalien alla käydyissä torikeskusteluissa Kari kertoo esille nousseen erityisesti vanhempien kokema uupumus, vanhusten yksinäisyys ja opiskelijoiden väsymys.

Hän toivoo, ettei hyvinvointialueilla unohdeta ympäristökysymyksiäkään, sillä tässä ajassa ne vaikuttavat kaikkeen. Ilmasto on yksi terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttava tekijä.” ?

Kuva: Forssan Lehti /Lassi Puhtimäki

Ympäristö ei ole aluevaalien keskiössä, eikä ääniä anneta Helsingissä – Vihreiden ministeri Emma Kari Forssassa: ”Valmiita ääniä ei ole”