Ensimmäiset vihreät aluevaaliehdokkaat Lounais-Hämeestä on nyt nimetty!

Hämeen Vihreät nimesi ensimmäiset ehdokkaansa aluevaaleihin. Nimettyjen joukossa olivat Maija Kranni ja Ville Sundell Forssasta sekä Niina Salo-Lehtinen Tammelasta.

Vihreillä on hyvinvointialueille paljon annettavaa. Esimerkiksi laadukkaat peruspalvelut, yhdenvertaisuus, terveyden edistäminen, ennaltaehkäisy sekä mielenterveys- ja lähipalvelut ovat vihreän sote-politiikan ytimessä.

Seuraavan kerran vihreiden Hämeen piiri nimeää aluevaaliehdokkaita lokakuussa. Lähde sinäkin mukaan rakentamaan hyvinvoivaa Hämettä. Varmistetaan yhdessä, että myös Lounais-Hämeen kuntien ääni kuuluu sote-palveluihin ja pelastustoimeen liittyvässä päätöksenteossa!

Vinkkaa itseäsi tai tuttuasi ehdolle osoitteessa www.vihreat.fi/ehdokkaaksi tai ota suoraan yhteyttä Lounais-Hämeen Vihreiden puheenjohtajaan maija.kranni@forssa.fi / puh. 0400 856 147.