Tervetuloa Lounais-Hämeen Vihreiden kuntavaali-webinaariin lauantaina 17.4. klo 11 alkaen!

Webinaarissa esitellään Lounais-Hämeen Vihreiden kuntavaaliohjelmaa sekä jo nimettyjä vihreitä kuntavaaliehdokkaita Forssasta, Humppilasta, Jokioisilta, Tammelasta ja Ypäjältä.

Webinaarin avauspuheenvuoron pitää ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (vihr.). Ministeri kertoo lyhyesti kunnissa tehtävästä ilmasto- ja luonnonsuojelutyöstä, jonka jälkeen aikaa on varattu myös muutamille yleisökysymyksille.

Tapahtuma toteutetaan Teams-etäyhteydellä. Kaikki Lounais-Hämeen Vihreiden toiminnasta, tavoitteista, ehdokkaista tai ehkäpä myös ehdokkuudesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan webinaaria. Webinaari nauhoitetaan ja parhaat palat julkaistaan myöhemmin yhdistyksemme some-kanavissa.

Löydät Facebook-tapahtuman täältä: https://fb.me/e/4z5orFLNv.