Tammelalainen Jan Löfstedt Lounais-Hämeen Vihreiden varapuheenjohtajaksi

Lounais-Hämeen Vihreät valitsi järjestäytymiskokouksessaan torstaina 28.1. varapuheenjohtajaksi Jan Löfstedtin Tammelasta. Löfstedtillä on jo vuosien kokemus yhdistyksen hallituksessa ja hän ottaa ottaa ilolla vastaan työntäyteisen tehtävänsä puheenjohtaja Maija Krannin aisaparina.

“Kuntavaalivuonna riittää totisesti tekemistä. Olen otettu luottamuksesta ja annan mielelläni myös varapuheenjohtajan roolissa oman panokseni vihreämmän Lounais-Hämeen rakentamiseksi”, Löfstedt kertoo.

Lounais-Hämeen Vihreät nimesi myös uusia kuntavaaliehdokkaita. Ehdokkaiksi valittiin Sanna-Mari Ståhlström Forssasta ja Eetu Niemi Ypäjältä. Seuraavat Forssan seudun vihreät kuntavaaliehdokkaat nimetään helmikuussa.

Lähde sinäkin rakentamaan vihreämpää Forssan seutua: https://vihreat.fi/ehdokkaaksi