Tiedote 6.10.2020
Julkaisuvapaa

Lounais-Hämeen Vihreät nimesi tiistaina kokouksessaan kolme uutta kuntavaaliehdokasta Forssasta. Kaikki nyt nimetyt ehdokkaat ovat paljasjalkaisia forssalaisia, mutta kuntavaaleissa ensikertalaisia:

Anniina Vinkki, opiskelija, 37v
Ville Sundell, atk-ohjelmoija ja yrittäjä, 32v
Iitu Asp, media-assistentti, 20v

Lounais-Hämeen Vihreät ovat nimenneet nyt yhteensä 18 kuntavaaliehdokasta Forssan seudun kuntiin. Seuraavat ehdokkaat nimetään marraskuun alussa.

Aiemmin viikolla pidetyssä kuntavaalien ideointi-illassa Lounais-Hämeen Vihreät aloitti rakentamaan seudun yhteistä kuntavaaliohjelmaa. Vihreät näkee seutukunnallisessa yhteistyössä merkittäviä mahdollisuuksia seudun kuntien elinvoiman lisäämiseksi ja taloustilanteen helpottamiseksi.

“Meillä Forssan seudulla on useita esimerkkejä yhteistyön hedelmistä, Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä lienee niistä tunnetuin. Myös vihreillä on pitkät perinteet kyseistä toimintamallista – vihreä paikallisyhdistys on alusta saakka ollut seudun kuntien yhteinen”, kertoo Lounais-Hämeen Vihreiden puheenjohtaja Maija Kranni.

Yhteistyön lisäksi ideointi-illassa esiin nousseita teemoja olivat esimerkiksi päätöksenteon avoimuus, ilmastonmuutoksen torjuminen kunnissa, yhdenvertaisuuden edistäminen sekä hyvät ja saavutettavat lähipalvelut. Lopullinen Lounais-Hämeen Vihreiden kuntavaaliohjelma julkaistaan keväällä.

Lisätietoja:
Maija Kranni
Puheenjohtaja, Lounais-Hämeen Vihreät ry
puh. 0400 856 147
maija.kranni@gmail.com