Lounais-Hämeen Vihreät nimesi kokouksessaan 13.8. kolme uutta kuntavaaliehdokasta Forssaan. Nimettyjen joukosta löytyy muun muassa Katja Pouta, joka valmistui alkuvuodesta maailman ensimmäiseksi biotalousinsinööriksi Hämeen ammattikorkeakoulusta.

“Lähdin ehdolle, sillä haluaisin olla mukana vaikuttamassa kotikaupunkini asioihin. Vihreät ajaa minulle tärkeimmissä isoissa kysymyksissä oikeaa linjaa. En voisi oikeastaan lähteä mukaan politiikkaan muuten, kuin juuri vihreiden kautta”, Pouta kertoo.

Lisäksi Forssasta nimettiin ehdolle filosofian maisteri Eliisa Lintukorpi sekä hoivatyöntekijä Pasi Saaresoja.

Seuraavat vihreät ehdokkaat Forssan seudun kuntiin nimetään lokakuussa.

Torstaina 13.8. nimetyt ehdokkaat luettelona:
Katja Pouta, biotalousinsinööri (AMK) ja opiskelija (M.Sc.Tech)
Eliisa Lintukorpi, filosofian maisteri
Pasi Saaresoja, hoivatyöntekijä ja ravintolakokki

Lisätietoja:
Lounais-Hämeen Vihreät ry
Maija Kranni, puheenjohtaja
maija.kranni@forssa.fi
0400 856 147