Vihreiden puoluejohto meni Porin puoluekokouksessa 15.-16.6. uusiksi. Vihreät valitsi puheenjohtajaksi Maria Ohisalon ja puoluesihteeriksi Veli Liikasen. Puolueen varapuheenjohtajiksi valittiin Riikka Karppinen, Fatim Diarra ja Jaakko Mustakallio. Puoluevaltuuskunnan puheenjohtajaksi valittiin Silja Keränen.

Hämeen osalta valinnat menivät seuraavasti: puoluehallituksen varapaikalle valittiin Anssi Lepistö Janakkalasta. Puoluevaltuuskunnan jäseniksi valittiin Riina Puusaari Lahdesta ja Maija Kranni Forssasta. Varajäseniksi valtuuskuntaan valittiin Nelli Nevala Lahdesta ja Juha Tapiola Asikkalasta.

Tuore puoluevaltuuskunnan jäsen, forssalainen Maija Kranni iloitsee valinnastaan. ”Puolueen päätöksentekoelimiin eteneminen on minulle luonnollinen jatkumo vaikuttamistyössäni vihreissä. Sain Hämeen Vihreiden kevätkokouksessa vahvan mandaatin edustaa hämäläisiä valtuuskunnassa ja otan tämänkin luottamustehtävän hoitaakseni vastuuntuntoisesti. Olen myös iloinen, että todella pitkästä aikaa vihreiden puoluevaltuuskunnassa on edustaja Lounais-Hämeestä”, Kranni kertoo.